снимка: БулфотоСпоред хора от бранша има оферти за по 300 лв.,

...
снимка: БулфотоСпоред хора от бранша има оферти за по 300 лв.,
Коментари Харесай

Шофьорските курсове поскъпват на пролет

снимка: Булфото

Според хора от бранша има предложения за по 300 лева, които обаче по-късно излизат на претендентите по 1300.

По демографски аргументи броят на претендентите да вземат шофьорска брошура е съвсем непрекъснат.

Шофьорските курсове нарастват. От пролетта се чака цената им да стигне 1000 лева, заяви „ Монитор “. Според Йонко Иванов, ръководител на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка, сега цената в влиятелните школи е 850-950 лева и се чака тя да скочи с най-малко 10 на 100. Причината е повишаването на живота.

„ Плавно се подвигат и цените на горивата и при започване на пролетта това ще се отрази и на шофьорските курсове “, разясни Иванов. По думите му по демографски аргументи броят на претендентите да вземат шофьорска брошура е съвсем непрекъснат. За това и потвърдените компании на пазара, а и останалите страдат от липса на клиенти. „ Няма напор. В изискванията на пандемията хората, от една страна, се опасяват, а, от друга - нямат и финансова опция за шофьорски курс, без значение че цената не е пипана от години обратно “, сподели той. Той напомни, че има предложения за по 300 лева, които обаче по-късно излизат на претендентите по 1300, тъй като, от една страна, в първичната цената не се включват изпитите. Освен това поради неприятната подготовка курсистите ги късат и би трябвало да се явяват повече пъти на изпити.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР